29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Leontine Borsato is eerlijk: “Lastig om over Marco te praten”

Leontine Borsato (Liz)

In 1998 trouwde Marco Borsato met zijn grote liefde Leontine Ruiters, die vervolgens zijn achternaam aannam. Samen kregen ze ook twee zonen en een dochter: Luca, Senna en Jada. Jarenlang golden Marco en Leontine Borsato vervolgens als één van de powerkoppels in de Nederlandse showbizz.

Maar nadat bekend raakte dat Marco overspel gepleegd had met de pianiste Iris de Hond en hij mogelijks ook betrokken was bij het schandaal rond grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de reeks, kondigde het koppel begin 2020 hun echtscheiding aan. Nadat de scheiding afgerond was hulde Leontine zich in stilzwijgen.

Maar dat stilzwijgen heeft ze nu doorbroken. In een interview met Party heeft ze het voor het eerst over de donkere periode die ze doormaakte na haar scheiding. Over haar ex-man zegt ze: “Er speelt natuurlijk veel rond Marco, maar als familie steunen we hem. Wel geeft ze toe dat ze het moeilijk vindt om openlijk over hem te praten in de media. “Omdat hij dat zelf momenteel nog niet doet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

John de Bever aangenaam verrast door manlief Kees

Next Article

Prinses Amalia wil liefdesleven verbergen

You might be interested in …

Showbiss.nl