Lee Towers haalt uit: “Allemaal onzin!”

Foto: Peter De Smedt

Zanger zet criticaster op z’n plek

In een interview met Party heeft zanger Lee Towers uitgehaald naar René van der Gijp. Van der Gijp uitte al meermaals kritiek aan het adres van de zanger, maar volgens die laatste houden zijn beweringen allerminst steek.

Volgens Lee kan hij best met kritiek om, zolang die kritiek hout snijdt: “Maar als ik dan die van der Gijp weer over mij hoor praten, die zat gewoon dingen allemaal dingen uit zijn duim te zuigen”, aldus Lee. Zo deed de vaste sidekick van ‘Vandaag Inside’ uitspraken over Towers’ huis in Curaçao, zijn carrière en zijn relatie met de Rotterdamse burgemeester die compleet uit de lucht gegrepen zijn.

“Allemaal onzin!”, meent Lee stellig. “Als het dan feitelijk allemaal onjuist is wat er wordt gezegd, daar kan ik slecht tegen. Daar zakt mijn broek van af. Maar verder is het ook niet zo dat ik er wakker van lig hoor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.