14/04/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Le nouveau Martien Meiland est arrivé

Foto: Play4

Op 1 januari 2023 maakte Martien Meiland een grote beslissing. Zo zou hij stoppen met alcohol en zou hij bijna geen druppel meer aanraken. Een grote stap, maar hij lijkt het goed vol te houden.

“Ik wilde van die sigaretten en drank af. Het was ook zoveel in die maand december, met al die feestdagen. Ik weet gewoon van mezelf: neem ik er één, dan twee, en nog één. Nee! Het stond me gewoon echt tegen.”

Ook met de Meilandjes gaat het goed en prijken ze sinds begin dit jaar op een nieuwe scheurkalender van de familie. Op die kalender staan allerlei leuke weetjes. Zo staat onder andere te lezen dat ze Marco Borsato de slechtste zanger van Nederland vinden en dat ‘Rood’ het slechtste nummer is.

“Ik heb nooit iets met die liedjes gehad. Met de oude André Hazes heb ik ook nooit iets gehad, maar ik vind een aantal liedjes wel leuk. Maar Marco raakt mij niet. Hij kan me niet boeien, zijn stem niet, de liedjes niet.”

Maar er staat nog meer kritiek over collega’s te lezen op de scheurkalender. Zo moet ook Ruben Nicolai het ontgelden. “Ik heb ook gewoon echt niks met hem. Ruben zal vast een aardige man zijn en een heel lieve vader. Maar het is niet zo dat ik denk: ‘er komt vanavond een tv-programa met ruben, laat ik daar eens even goed voor gaan zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Prinses Laurentien blikt terug op haar jeugd

Next Article

Tekstschrijver André Hazes: “Wij zijn zoveel nachten door gegaan”

You might be interested in …

Showbiss.nl