Koningin Máxima doet opvallende onthulling over haar kleerkast

Foto: RVD

Veel mensen denken waarschijnlijk dat koningin Máxima haar kleerkast waarschijnlijk exclusief vult met creaties van peperdure ontwerpers zoals Jan Taminiau, Mattijs van Bergen, Claes Iversen en het Belgische modehuis Natan, in wiens creaties we haar regelmatig zien verschijnen.

Maar niets is minder waar, zo lezen we in Party. Zo onthulde de koningin tijdens een werkbezoek aan het budgetvriendelijke bedrijf Zeeman, dat ze er ook zelf regelmatig komt shoppen: “Ik kom vaak in de Zeeman in Wassenaar”, deelde ze desgevraagd met enkele medewerkers. “Ik kom er heel veel zelfs”, vervolgde Máxima enthousiast.

Sokken, theedoeken, af en toe T-shirts, Hare Majesteit haalt het allemaal bij de budgetvriendelijke winkelketen. Daarmee bewijst ze dat ze haar verleden als gewoon burgermeisje niet is vergeten. Want een koningin die gewoon bij Zeeman winkelt, terwijl ze gerust iets veel duurders zou kunnen betalen, is volgens Oranje-fans echt heel gewoon gebleven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.