Komen Marco en Leontine Borsato terug samen?

Foto: Dirk Verbocht

Nadat ze eerder al een huwelijkscrisis doormaakten en uit elkaar gingen, besloot Leontine Borsato om, na het uitbreken van het ‘The Voice’-schandaal waarin ook haar ex-man Marco beticht werd van grensoverschrijdend gedrag in zijn rol als coach bij ‘The Voice Kids’, definitief een punt te zetten achter hun relatie. Desondanks bleef ze hem wel onvoorwaardelijk steunen en gelooft ze rotsvast in zijn onschuld.

De twee geven dan ook nog bijzonder veel om elkaar volgens Party. Die redenering steunt het magazine op een uitspraak van hun oudste zoon Luca. “Mijn ouders zijn nog steeds heel liefdevol naar elkaar toe, ook al zijn ze niet samen”, vertelde hij recent in ’30 minuten Rauw’, de podcast van Ruud de Wild.

En misschien hopen de kinderen Borsato diep vanbinnen ook wel dat hun ouders alsnog ooit weer samenkomen. Want is dat stiekem niet de wens van elk kind van wie de ouders gescheiden zijn? Wat dat betreft hebben ze alvast het ‘voordeel dat ook Leontine nog steeds niet terug de liefde gevonden heeft. Even leek het erop dat multimiljonair John Huiberts haar hart veroverd had, maar dat liefdessprookje lijkt intussen alweer uit elkaar gespat te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.