28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Keren ‘Geer en Goor’ dan toch terug?

Foto: VTM

Ieder jaar weerklinkt bij het publiek wel weer de roep om het programma ‘Geer en Goor’ terug te brengen op de buis. En dat is niet verwonderlijk, want het programma stond telkens garant voor een avondje lachen. En dat is iets wat een mens zo nu en dan gewoon nodig heeft.

Maar er is natuurlijk één probleem dat een mogelijke comeback behoorlijk in de weg staat. Gordon en Gerard Joling, de beiden gezichten van het programma liggen namelijk al een hele tijd met elkaar in de clinch. Al lijkt die laatste de deur naar een verzoening, en dus ook een gezamenlijke tv-comeback, desgevraagd toch op een heel klein kiertje te zetten. Dat lezen we in Party.

“Je weet nooit wat er gebeurt. Ik heb heel vaak gezegd: zeg nooit geen nee”, zegt Gerard. “Maar op een gegeven moment zijn er ook wel heel veel dingen dat ik denk: werk dat nog wel in deze tijd?”, vervolgt hij. “Kun je die dingen die je altijd geroepen hebt in die programma’s in deze tijd nog roepen? Je moet tegenwoordig heel voorzichtig zijn”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Geruchten over huwelijksproblemen Wendy van Dijk zwellen aan

Next Article

Het hobbelige liefdesparcours van Corry Konings

You might be interested in …

Showbiss.nl