15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Jongensdroom wordt nachtmerrie voor Frans Duijts

Foto: Showbiss.nl

“Morgen gaat een jongensdroom van mij werkelijkheid worden. Ik kan bijna niet slapen!” Met deze woorden op Instagram kondigde zanger Frans Duijts aan dat er iets groots te gebeuren stond in zijn leven. Dat grootse bleek de volgende dag de aankoop van een felrode Ferrari te zijn. Kostenplaatje? 324.000 euro.

Maar toen Frans zijn nieuwe bezit vol trots deelde met zijn volgers, viel dat volgens Party helemaal verkeerd bij veel van zijn fans. “Erg patserig”, reageert iemand. “Misschien eens een gratis concert geven voor je fans die in armoede leven.” Een ander zegt dan weer: “Kom je uit een ei? Je bent de echte realiteit volledig verloren. Het wordt tijd dat jij eens met je beide voeten op de grond gaat staan.”

Reacties waar Frans danig van schrok. “Als er iemand met zijn beide benen op de grond staat, ben ik het wel”, reageerde hij op de kritische berichten. Hij had zich duidelijk niet gerealiseerd dat het enthousiast delen van de verwezenlijking van zijn grote droom zoveel reacties los zou kunnen maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Bonnie St. Claire ziet zichzelf niet vereenzamen

Next Article

Wendy van Dijk moet het ontgelden

You might be interested in …

Showbiss.nl