John de Bever: “Hou op, de kijkcijfers zijn goed”

Foto: SBS6

Kees, man en manager van John de Bever, reageert in Party op de zogenaamd ondermaatse kijkcijfers van ‘De Bevers’ volgens Tina Nijkamp.

“Kijk, John en ik zijn altijd van netjes blijven. Weet je wat het is: wij hebben heel veel concurrentie. Van het voetbal ‘The Passion”, haalt Kees licht geïrriteerd de schouders op. 

“Tina mag dat doen hoor, ons afkraken, het maakt ons helemaal niet uit, maar John en ik komen zowel bij de bakker als bij de bankdirecteur en iedereen kijkt naar ‘De Bevers’, gaat Kees overtuigd verder. 

Ook John is trots dat er op RTL5 500.000 mensen kijken, het best bekeken programma op donderdagavond. En met daarbovenop nog eens vele kijkers bij Videoland, is hij uiterst tevreden. 

Kees onderstreept nog even dat figuren als Tina Nijkamp door hun job verplicht worden mensen af te kraken. “Natuurlijk zouden John en ik dingen kunnen doen om de kijkcijfers te verhogen, maar dan zijn wij onszelf niet meer”, besluit Kees in Party. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.