22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Janny van der Heijden slachtoffer van identiteitsfraude

Foto: Elvin Boer/Max

Nadat eerder al onder meer Roxeanne Hazes en Lieke van Lexmond het slachtoffer werden van internetcriminelen die hun foto’s misbruikten om er nepadvertenties voor bijvoorbeeld afslankpillen mee te maken, is dit keer Omroep Max-ster Janny van der Heijden de sigaar.

Ze is er dan ook goed ziek van, aldus Story. “Gestolen foto’s. Antwoorden in mijn naam, het is om misselijk van te worden”, verzucht het ‘Heel Holland Bakt’-jurylid. Hoewel ze aangifte deed bij zowel de politie als het Centraal Meldpunt voor Identiteitsfraude gaven ze haar weinig hoop dat er ook effectief actie kan ondernomen worden tegen de criminelen.

Maar nog erger dan de schade die ze er persoonlijk van ondervindt, vindt Janny het dat mensen worden misleid met dergelijke advertenties, waarin staat dat je zo’n twintig kilo kunt verliezen op een paar weken tijd. “Tenzij je een maagomleiding hebt ondergaan of zeer ernstig ziek bent, is dit een bewering die je naar het rijk der fabelen kunt verwijzen”, stelt de Omroep Max-ster.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dit is de liefhebberij van Frans Bauer

Next Article

Kwelgeest van prinses Amalia heeft leven nog niet gebeterd

You might be interested in …

Showbiss.nl