29/05/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Jan Smit verwittigt Marco Schuitmaker voor burn-out

Als er momenteel één man het momentum heeft in de vaderlandse showbizz, dan is het wel ‘Engelbewaarder’-zanger Marco Schuitmaker. Niet te verwonderen dus dat de Toppers hem alvast gevraagd hebben als gastartiest voor hun optredens in de Johan Cruijff ArenA volgend jaar. Iets wat Marco erg spannend vindt.

Gelukkig kent hij inmiddels Topper-zanger Jan Smit best goed. De twee lanceerden namelijk recent een single samen: ‘Van Purmerend tot Goes’. En Jan gaf de jonge zanger alvast wat wijze raad mee van een oude rot in het vak, aldus Story. Met meer dan 400 optredens per jaar gaat het dan ook heel hard voor de Groningse zanger.

“Jan heeft me verteld hoe hij als kind doorbrak, waar hij zoal tegenaan liep, en wat ook voor mij valkuilen kunnen zijn”, aldus Marco. “Jan heeft ook weleens te veel hooi op z’n vork genomen en dat is natuurlijk ook iets waar ik mede dankzij hem over nadenk. Het is niet de bedoeling dat ik een burn-out krijg”, klinkt het. “Hij heeft me ook gezegd dat ik die honderden optredens per jaar niet jarenlang moet doen. Dat houd ik niet vol. Maar een jaar of twee wil ik dat nog wel doen”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Vroegere huisvriendin: “Dan wil ik een baksteen door Maxime Meilands ruit gooien”

Next Article

Heuglijk nieuws voor zanger Peter Beense

You might be interested in …

Showbiss.nl