Jan Kooijman onder vuur

Foto: VTM

Als bekende Nederlander wordt wel eens vaker om je mening gevraagd over een onderwerp. Dat wordt ook regelmatig aan Jan Kooijman gevraagd. Al doet hij dat liever niet meer. Dat vertelt hij aan Winq, een tijdschrift voor queer mannen in Nederland en België.

En dat is heel tegenstrijdig met het feit dat Jan ooit ‘RTL Boulevard’ heeft gepresenteerd, de grootste roddelshow van Nederland.

Jan wordt hypocriet genoemd omdat hij zijn mening niet meer publiekelijk wil delen, alleen met mensen die dicht bij hem staan.

Kooijman zelf zegt dan weer dat hij nooit een meningenmachine is geweest. Hij vond zichzelf vooral meepraten met andere mensen. Bovendien liet hij ook weten dat talkshows hem niet meer moeten bellen.

Volgens Jan draait het allemaal om geld en wordt alles altijd overdreven. Zo haalt hij ook uit naar Johan Derksen, die over alles en iedereen een mening heeft wanneer er iets aan de hand is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.