Jan Dulles over huwelijksdag: “Emotionele toestand”

Foto: Showbiss.nl

3JS-zanger Jan Dulles behoort momenteel vermoedelijk tot een van ’s werelds meest gelukkige mensen. Hij is namelijk recent getrouwd met zijn grote liefde Caroline. Eerder kreeg het koppel samen al drie kinderen.

Aan Weekend vertelt Jan hoe de huwelijksplechtigheid verliep. “De plechtigheid was een emotionele toestand. Onze ambtenaar van de burgerlijke stand was anderhalve week eerder drie uur bij ons geweest om ons over ons hele leve te horen vertellen”, zegt hij.

“En zij had dat in zo’n mooie speech van wel een half uur verwerkt, dat Caroline en bijna al onze gasten moesten huilen”, gaat hij verder. “Ik vond het ook zo prachtig, dat ik mijn geplande optreden daarna moest doen met een brok in mijn keel. Dus zingen ging een beetje lastiger”, blikt Jan terug.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.