Jamai Loman geeft advies aan beginnende zangers

Foto: VTM

Dit jaar is het exact twintig jaar geleden dat Jamai Loman het allereerste seizoen van ‘Idols’ won. Het betekende zijn definitieve doorbraak als zanger en allround-entertainer. Intussen heeft hij voldoende ervaring en vlieguren kunnen opbouwen als artiest om ook advies te kunnen geven aan een nieuwe generatie beginnende zangers.

En dat doet hij dan ook in Party. In dat gesprek benadrukt hij ook het belang van zelfvertrouwen bij het zingen: “Ik zeg altijd tegen iedere beginnende zanger of zangeres: je moet er zelf in geloven als je op dat podium staat”, legt hij uit. “Als je er weer vanaf stapt, mag je het loslaten. Maar dat is de enige manier om het te kunnen doen.”

“Dat geldt, den ik, voor alles wat creatief is”, vervolgt Jamai. “Als je in jezelf gelooft en je staat voor wat je kan, dan ben je al een heel eind verder”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.