25/02/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Imago Hans Klok is beschadigd

Foto: Brunopress.nl

Hans Klok heeft altijd een positief imago gehad in Nederland en is altijd erg geliefd geweest. Toch lijkt dat imago een flinke deuk te hebben gekregen nadat hij in de bres sprong voor BN’ers die wangedrag hebben vertoond.

Zo verdedigde hij ook Ali B door te zeggen dat er helemaal geen zaak tegen hem is. Dat Ali B misschien niet altijd een brave jongen is geweest, dat wil Hans best geloven. Maar wie is dat wel, vraagt hij zich af.

Het is Hans al opgevallen dat het bijna een hype is geworden om bekende mensen aan de schandpaal te nagelen. Ali B, Marco Borsato, Danny de Munk, allemaal zijn ze de voorbije maanden beschuldigd van wangedrag.

“Hans Klok is iemand die echt keer op keer Ali B maar ook andere mensen heeft vrijgepleit. Ik wil hier gewoon echt ook de oproep doen van: Hans Klok, bied gewoon je excuses aan voor deze voorbarige uitspraken. Dit kan gewoon echt niet. Je moet ermee stoppen”, zegt Victor Vlam in de podcast ‘De Communicado’s’

Heel wat mensen vinden dat Klok zijn excuses moet aanbieden, en dat hij amper beseft wat hij allemaal vertelt. “Geef aan bij de slachtoffers dat je dit niet had mogen zeggen op dit moment. Die uitspraken over Ali B waren gewoon voorbarig”, besluit Victor.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Koning opent Koningsspelen in Deventer

Next Article

Het Beste voor Kees op Videoland

You might be interested in …

Showbiss.nl