Humberto Tan maakt koningin Maxima het hof

Dat is niet naar de zin van Willem-Alexander

Humberto Tan is een grote fan van het koningshuis. Althans toch een zeer grote fan van Koningin Maxima.

Zo heeft Fiona Hering nog een leuke anekdote om te vertellen. Dat doet ze in LINDA en Party. “Toen hij tijdens een onderonsje Maxima continu aan het lachen maakte, kwam de koning polshoogte nemen. Hij sloeg zijn arm om Maxima heen en voerde haar weg.”

Daarbij zei hij de volgende woorden: “Maar ze is mijn vrouw.” Zo maakte Willem-Alexander toch even duidelijk dat er niemand tussen hen in kon komen.

De laatste weken werd er al eens gesproken over het afvoeren van de monarchie en dat kon hier en daar op wat voorstanders rekenen.

Maar laat het vooral duidelijk zijn dat de monarchie ook nog heel wat fans heeft en dat die het koningshuis liever niet zien verdwijnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.