Houdt Amalia van K3-muziek?

Foto: Gemmy Woud-Binnendijk /RVD

Houdt Amalia stiekem van de liedjes van K3? Er komt opvallend nieuws over onze kroonprinses naar buiten. Oya lélé voor Amalia?!

Eerder liet Amalia in haar biografie al noteren dat ze een enorme fan is van ‘Atje voor de Sfeer’ van René Karst, maar nu komt er nog meer nieuws naar buiten over de muzieksmaak van onze kroonprinses…

Kristel Verbeke onthult in de Vlaamse Story dat prinses Amalia ooit nog op haar schoot heeft gezeten. Wat was er aan de hand?

“De toekomstige koningin van Nederland, Amalia, heeft zelfs nog op mijn schoot gezeten voor een fotomoment – in het grootste geheim – na een show”, vertelt de voormalige K3-zangeres in de Vlaamse pers. Eén ding werd al snel duidelijk…

“Ze bleken grote fan”, voegt Kristel Verbeke van K3 eraan toe in de Vlaamse Story.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.