28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Het duurt Lee Towers allemaal te lang

Foto: Peter De Smedt

Zowat negen maanden geleden brak zanger Lee Towers zijn heup bij een val in zijn nieuwe appartement. Het gevolg van een val over het nieuwe tapijt dat op dat moment werd gelegd. Sindsdien gaat hij met een kunstheup door het leven, en daar hoort natuurlijk een stevige revalidatie bij.

Maar die verloopt traag, lezen we in Weekend. En wat Lee betreft zelfs te traag.  “Ik had verwacht dat ik daar veel sneller weer alles mee kon”, stelt de zanger. “Weet je, wij zijn nog van een generatie niet klagen en doorgaan. Dus herstellen die heup en weer gaan”, aldus Lee. Maar dat viel hem deze keer erg tegen.

“Ze hadden me al gezegd dat ik er rekening mee moest houden dat het lang zou gaan duren, omdat het gezien mijn leeftijd extra tijd nodig heeft. Maar toen ik hoorde dat het wel een jaar zou kunnen gaan duren schrok ik toch wel even”, verzekert Lee. Al had hij dat eigenlijk wel kunnen weten. De zanger liep immers al langer slecht door een eerdere heupoperatie. “Maar je hoopt dan toch dat dat een uitzondering is en dat het dit keer allemaal veel sneller zou gaan”, besluit Lee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Frans Bauer heeft het druk

Next Article

Wendy van Dijk was doodziek

You might be interested in …

Showbiss.nl