22/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Heeft Máxima deze twee sterren gekoppeld?

Foto: RVD

Cupido lijkt te hebben toegeslagen op de set van ‘Máxima’, de prestigieuze Videoland-serie over het leven van onze koningin. Tussen de twee hoofdrolspelers zouden de vonken zijn overslagen…

Martijn Lakemeier en de Argentijnse Delfina Chaves kruipen in de huid van Willem-Alexander en Máxima en net als hun personages zijn nu ook de acteurs verliefd geworden op elkaar.

Bij RTL Boulevard vertelt het koppeltje dat er al snel chemie was tussen hen beide en dat ze na afloop van de opnames besloten hebben elkaar te blijven zien. “Voor ons komt alles nu samen en we willen het heel graag met iedereen delen.” Maar nu komt er ook een donkere kant van hun verhaal naar buiten…

Yvonne Coldeweijer pakt uit met het nieuws dat Martijn nog een relatie had op het moment dat de vonken oversloegen met zijn tegenspeelster. Martijn was al tien jaar samen met zijn jeugdvriendin Sanne en het koppel sprak zelfs over kindjes.

Martijn ontkent dat hij zijn toenmalige vriendin bedrogen zou hebben, maar daar heeft Yvonne Coldeweijer haar twijfels bij. Volgens Coldeweijer is het onwaarschijnlijk dat er niets zou zijn gebeurd toen Martijn twee maanden in Argentinië vertoefde voor de opnames van ‘Máxima’. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zware klap voor Jean-Marie Pfaff: “hij werd amper 51 jaar”

Next Article

“Frans Bauer barstte in tranen uit“ 

You might be interested in …

Showbiss.nl