25/02/2024
Antwerpen, BE 9 C

De Nederlandse showbiss

“Gordon moet tegen zichzelf beschermd worden”

Foto: William Rutten / SBS6

Het comebackinterview van Gordon bij Beau van Erven Dorens blijft voor beroering zorgen. Ging Beau in de fout? 

Het is Wilfred Genee die zijn duidelijke mening geeft over het ‘rampinterview’ van Gordon. Zelf zou hij het volledig anders aangepakt hebben. Al komt daar dan ook weer kritiek op…

“Ja, bij jou was-ie na twee minuten weggelopen, die Gordon”, sneert Johan Derksen naar Wilfred, dat zijn aanpak nu ook niet tot veel zou leiden. Al klinkt er ook een ander geluid aan tafel bij Vandaag Inside.

“Vind je niet in het geval van Gordon dat je zo’n man tegen zichzelf moet beschermen? Dat je het beter niet kan doen?” vraagt Wilfred Genee zich openlijk af over het labiele karakter van Gordon. Johan Derksen lijkt die mening eveneens genegen.

Johan Derksen begrijpt heel goed dat Beau van Erven Dorens een interview wil met Gordon omwille van alle ‘gekke dingen’ die Gordon gezegd en gedaan heeft, en dan wil je Gordon natuurlijk niet enkel wat laten uithuilen. Maar hoe het interview nu is verlopen, had niet mogen gebeuren. Derksen ziet het als volgt…

“Achteraf gezien zou een redactie moeten zeggen: jongens, dit heeft 30 duizend euro gekost bij elkaar, maar we gooien het weg, dit is niet goed voor jouw carrière”, publiceert Mediacourant een uitspraak van Johan Derksen bij VI hoe Beau van Erven Dorens had moeten omgaan met het beeldmateriaal van Gordon. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zorgen om Maxime Meiland: “het gaat niet goed met haar”

Next Article

Eloise: “plots stond hij voor de wc-deur”

You might be interested in …

Showbiss.nl