Gordon bekent: “Ik verloor de controle weer”

ByLisa Paulussen

17/10/2023
Foto: William Rutten / SBS6

Het is geen geheim dat Gordon in het verleden met een behoorlijke verslaving aan drank en andere roesmiddelen kampte. Dankzij een verblijf in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek lukte het hem om zijn demonen te overwinnen.

Gedurende een jaar was hij clean. Tot de coronapandemie uitbrak, en de zanger en presentator een dramatische terugval kende. Hierdoor raakte hij tijdelijk opnieuw verslaafd aan alcohol en ander spul. “Ik verloor de controle weer”, citeert Party Gordon. “Gedurende vier dagen ben ik weer helemaal van de wereld geweest.” Met een ongelooflijke kracht en doorzettingsvermogen kwam hij er vervolgens weer zelf bovenop.

“Ik voelde me heel vies, dat ik mezelf weer verloren had”, zegt Gordon. “En dat wilde ik niet meer. Ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had.” En op een enkel wijntje af en toe na, is de zanger en presentator vooralsnog weer clean.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.