22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Glennis Grace geeft opzienbarend optreden

Foto: Dirk Verbocht / Showbiss.nl

Tijdens ‘Dinnershow Grandeur’, een dinnershow waarin ze een paar keer als gastartieste optrad, gaf zangeres Glennis Grace een tijdje geleden een opzienbarend optreden. Dat schrijft Party.

Ze trad er namelijk op voor zo’n 50 medewerkers van supermarktketen Jumbo. En dat ondanks de pijnlijke voorgeschiedenis die ze met dit bedrijf heeft. In 2022 was de zangeres immers groot in het nieuws omdat ze zich agressief had gedragen tegenover het personeel in een Amsterdams Jumbo-filiaal. Voor deze feiten, die bekend kwamen te staan als de ‘supermarktrel’, werd Glennis door de rechter zelfs veroordeeld tot 200 uur taakstraf.

“Ik heb de groep met Jumbo-medewerkers laten opbellen om hen te vragen of ze er een probleem mee hadden dat Glennis zou optreden”, laat de producent weten. “Maar dat bleek niet het geval te zijn. Het was een andere vestiging, die gewoon een leuk avondje uit gingen met collega’s. Diep vanbinnen weet je natuurlijk nooit hoe mensen gaan reageren na een paar wijntjes, maar ze waren aan het dansen. Het ging fantastisch”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Bijzondere tijd voor prinses Laurentien en haar gezin

Next Article

Het succes van ‘De Verhulstjes’ verklaard

You might be interested in …

Showbiss.nl