Gert Verhulst over de keerzijde van de roem

Foto: Play4

Weinig mensen zijn zo succesvol gebleken in het leven als Gert Verhulst. Niet alleen vormt hij met zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en hun partners Sarah en Jef een mooi en stabiel nieuw samengesteld gezin, ook op professioneel vlak heeft hij het mooi voor elkaar. Want met Studio 100 bouwde hij een media- en entertainmentconcern uit dat in de Lage Landen zijn gelijke niet kent.

Vanzelfsprekend komt bij al dat succes ook de nodige roem kijken. Al heeft die roem ook wel een beetje een keerzijde, zo vertelt Gert in een gesprek met Libelle. “Zo moeten we soms voorzichtig zijn met wat we wel of niet zeggen omdat het nogal eens verdraaid wordt”, legt hij uit.

“Als ik bijvoorbeeld roep dat ik al een tijdlang geen alcohol meer gedronken heb, wordt er geschreven: ‘Gert Verhulst stopt met drinken’. Dan lijkt het net alsof ik een drankprobleem had”, zegt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.