Gert Verhulst en Ellen hebben groot nieuws

Foto: Fonny Gijsels

In een videogesprek met ‘RTL Boulevard’ hebben Gert Verhulst en zijn echtgenote Ellen Callebout fijn nieuws bekendgemaakt.

Nee, er is geen nieuwe Verhulst-baby op komst. Althans niet in de letterlijke zin. Wel komt er een nieuw seizoen van hun docusoap ‘De Verhulstjes’. In de eerste twee afleveringen, die inmiddels al zijn ingeblikt, nemen Gert en Ellen de kijkers opnieuw mee naar Frankrijk. Maar deze keer gaat de reis niet – of toch niet echt – naar hun vakantievilla in Saint-Tropez.

In plaats daarvan neemt Gert zijn vrouw en kinderen mee naar een bijzondere plek uit zijn kindertijd waar hij mooie herinneringen aan heeft: “En dat is bijzonder geweest, het was speciaal aldus Gert. Behalve Gert en Ellen maken ook zoon Viktor, dochter Marie en Bouvier Leo opnieuw hun opwachting. Hun andere hond Marcel overleed in oktober 2022 nadat hij al enige tijd ziek was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.