13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

“Gerard Joling opnieuw verliefd”

Foto: Peter De Smedt

Gerard Joling is opnieuw verliefd, dat bevestigde Geer zelf bij RTL Boulevard. Maar wie is die nieuwe liefde in het leven van Gerard Joling?

De zanger is al geruime tijd vrijgezel maar nu is Geer opnieuw verliefd: “Ik ben aan het daten met een heel aardige man”, bevestigt Gerard Joling de geruchten. Wie is de nieuwe vriend van Geer?

De identiteit van zijn nieuwe partner houdt Gerard Joling nog liever even geheim, maar het koppel bracht wel samen de feestdagen door. Een kerstcadeautje kocht Geer echter niet: “Het cadeautje ben ik natuurlijk zelf”, voegde Gerard Joling er met een knipoog aan toe. Al klinkt er wel meteen eens stevige verwittiging aan het adres van zijn nieuwe vriend…

“Ik date wel eens, maar ik denk dat mijn spanningsboog te kort is om een relatie te onderhouden,” vertelde de presentator onlangs nog in Beau Monde. “Ik raak tamelijk snel verveeld.” Al was één ding ook toen al duidelijk…

Gerard Joling was toen al geruime tijd vrijgezel, maar ook toen bleef hij hopen om opnieuw de liefde te vinden: “Hopen doe je altijd, maar of dat nog gaat lukken, is afwachten. Wie weet wat er nog voor me in het verschiet ligt”, klonk het recent nog in Beau Monde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

“Daphne Deckers plast in de douche”

Next Article

Pijnlijke onthulling over huwelijk Martien Meiland en Erica Renkema

You might be interested in …

Showbiss.nl