03/10/2023
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Gerard Joling hekelt radiomakers

“Drama om platen om de radio te krijgen!”

Het nieuwe nummer “Elke Dag Weer Feest”, van Gerard Joling is sinds kort op de wereld losgelaten, zo vertelt de zanger trots op www.linda.nl.

“Het liedje gaat eigenlijk over mensen die altijd chagrijnig zijn en nooit eens een keertje blij kunnen zijn”, gaat Gerard van start. “En dat mijn leven er toch wel een beetje anders uitziet, dat ik dat soort mensen ontwijk, lekker mijn eigen leven leid en juist de gezelligheid opzoek om het leuk te hebben.”

Toch is de zanger niet zeker of zijn nummer überhaupt wel op de radio te horen gaat zijn. “Dat is altijd toch maar weer afwachten hè, welke zenders het leuk vinden”, begint Gerard te vertellen. “Het is met mijn repertoire zo dat het niet meer op alle radiozenders gedraaid wordt.”

Volgens Gerard is het een drama om zijn platen op de radio gedraaid te krijgen, om deze reden is hij de laatste tijd erg actief op sociale media. “Mijn eigen vlog, YouTube, TikTok, Instagram, Instagram Stories, Facebook, Twitter, eigenlijk alles. Dat is echt heel fijn omdat je daar natuurlijk ook je product kwijt kunt, en meteen hoort wat mensen ervan vinden. Dat vind ik enig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

De vreemde reisgewoontes van Paul de Leeuw

Next Article

Zo herstelde Patty Brard en haar dochter hun band

You might be interested in …

Showbiss.nl