Frans Duijts verklapt zijn vakantieplannen

Foto: Showbiss.nl

De zomervakantie komt eraan en dus is het voor veel Nederlanders tijd om op vakantie te gaan. In een interview met Story deelt Frans Duijts zijn jaarlijkse traditie.

“Ik denk dat we met de familie al een jaar of acht, negen op dezelfde camping in Kroatië komen”, gaat de zanger van start.

Frans geeft aan het heerlijk te vinden om met de caravan achter de wagen te rijden en drie weken te genieten.

“De camping ligt aan de zee. We gaan ook regelmatig een stukje varen, en ’s avonds eten we gezellig met z’n allen”, gaat Frans verder. En net die gezelligheid is voor de zanger zo belangrijk, zijn hele gezin is namelijk het ganse jaar door druk in de weer. Samen even wat tijd met elkaar doorbrengen en de batterijen opladen is dan ook de ideale vakantie voor Frans.

Dit jaar gaan er zelfs twee extra personen mee laat de zanger weten: “Twee van mijn dochters hebben een serieuze relatie en die jongens gaan mee. Dat zal weer een andere dynamiek geven.”

“Maar we mogen ze graag, dus het wordt ongetwijfeld gezellig”, besluit Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.