13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Frans Bauer: “Mariska en ik praten met elkaar”

Foto: William Rutten

Na het herseninfarct van zijn vrouw Mariska hebben Frans Bauer en zijn gezin er best een paar woelige jaren opzitten. Maar waar zijn collega’s uit de showbizz er niet voor schromen om mentale hulp van buitenaf te zoeken, hebben de zanger en zijn vrouw besloten om dat niet te doen.

In Story vertelt hij waarom niet. “We hebben in ons leven best veel meegemaakt”, begint Frans te vertellen. “Ja, we hebben met onze vier zonen en twee schoondochters een prachtig gezin. En ik tel elke dag mijn zegeningen. Maar op jonge leeftijd hebben we best veel verdriet gekend.” Zo overleed Mariska’s broer Jan na een brommerongeluk, pleegden Frans’ oom en tante zelfmoord, en drukt ook de dood van zijn vader Chris nog steeds op hem.

“Maar Mariska en ik hoeven niet met iemand van buitenaf te praten. Wij kunnen dat heel goed samen”, zegt de zanger. “Dat is altijd al zo geweest. Met zijn tweetjes, maar we praten ook veel met de kinderen. Bijvoorbeeld over wat er in de afgelopen twee jaar is gebeurd”, legt hij uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Babette van Veen geeft ‘Eerste Hulp Bij Echtscheidingen’

Next Article

Zoveel betalen de Meilandjes voor hun nieuwe bouwkavels

You might be interested in …

Showbiss.nl