14/04/2024
Antwerpen, BE 14 C

De Nederlandse showbiss

Frans Bauer kan zijn ogen niet geloven: ‘Waanzinnig’

Frans Bauer en Sieneke

Frans Bauer heeft donderdag samen met Sieneke een nieuwe single uitgebracht. Het nummer ‘Vaya Con Dios’ doet het geweldig goed op onder andere YouTube. “Wowwwwww ….. nu al Trending op Youtube !!! Waanzinnig !!! Wat een geweldige reacties!!”, schrijft Frans op zijn sociale media.

Hoewel de zanger uit Fijnaart een drukke agenda heeft, probeert hij alle reacties op het nieuwe nummer te lezen. “Ik ben even sprakeloos, zit alle reacties te lezen op ‘Vaya Con Dios’. We hebben dit lied met liefde gezongen en zien nu alle complimenten die langskomen”, glundert de zanger.

“Het was zo bijzonder toen ik het liedje inzong samen met Sieneke. Ik was enorm emotioneel, ook bij mij kwamen de herinneringen boven, ook ik weet wat afscheid nemen is. Ik heb al mijn gevoel en verdriet in dit nummer eruit gegooid. Alle persoonlijke berichten die langskomen raken me. Dit wilde ik even kwijt. Een dankjewel voor het luisteren naar ons lied en voor alle lieve berichten”, besluit een héél gelukkige Frans Bauer. Want laten we eerlijk zijn, hier doet een artiest het toch voor. En dan mag Frans al vele jaren in het vak zitten, een nieuwe single en de reacties daarop blijven speciaal.

Vrijdagochtend om 10 uur was het nummer ‘Vaya Con Dios’ trouwens al meer dan 105.000 keer afgespeeld op YouTube.

Bekijk hier de clip

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Jim Bakkum: “stond met knikkende knietjes voor een jury”

Next Article

Davina Michelle brengt nummer uit voor Missie 538

You might be interested in …

Showbiss.nl