Ex-‘Boer Zoekt Vrouw’-deelnemer krijgt eigen reallifesoap

Foto: Linelle Deunk/KRO-NCRV

Voormalig paardenboer Geert Jan van Meerveld hield aan zijn deelname aan het datingprogramma ‘Boer Zoekt Vrouw’ dan misschien wel geen partner over, het lijkt er stilaan op dat hij er wel een mediacarrière aan overhoudt.

Zo maakte hij al een programma op YouTube, bracht hij een eigen single uit, en tegenwoordig wordt hij volgens Story zelfs gevolgd door een camera voor zijn eigen reallifesoap. Hoog tijd dus om hem om een reactie te vragen, vond het weekblad. Mist hij misschien de camera’s van ‘Boer Zoekt Vrouw’?

“Nee, toch niet”, aldus Geert Jan. “Ik hoef ook niet per se in de showbizz actief te zijn. Wat ik wel wil, is mijn bekendheid inzetten om mensen werelden te laten zien die ze nog niet kennen”, zegt hij. “Want pas als je iets kent, kun je er ook over oordelen. Dus dan kun je wel een beetje bedenken hoe mijn reallifesoap er gaat uitzien”, is zijn conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.