29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Evi Hanssen laat verdriet niet wegschminken

Foto: Joe

Zo’n week geleden moest Evi Hanssen afscheid nemen van haar mama die al een tijdje ernstig ziek was. Evi wist dat de tijd van haar mama eindig was en nam de voorbije maanden uitgebreid de tijd om nog heel wat mooie momenten te hebben met haar en stilletjes aan afscheid te nemen.

Maar ondanks dat Evi uitgebreid afscheid heeft kunnen nemen, en ze dankbaar is dat ze dat nog heeft kunnen doen, valt het afscheid haar zwaar.

Zo was ze onlangs te gast bij een televisieprogramma en zat ze in de schminkstoel toen een gevoel van verdriet haar overmande.

“Zelfs de beste make-up artiesten krijgen mijn verdriet niet weggeschminkt. Dat is niet erg. Rouw kent vele gezichten. Ik ben niet altijd triest. Ik ben zelfs heel vaak heel gelukkig. Ik ben niet stoer of sterk. Ik doe ook maar wat, tijdens deze onwezenlijke dagen. Gisteren ben ik in de make-up stoel na de opnames in huilen uitgebarsten. Plots overvalt mij dan het besef ; mijn mama is dood.
Maar de avond daarvoor had ik een etentje met collega’s en heb ik hard gelachen en grapjes gemaakt om datzelfde verlies. Rouw kent veel gezichten. Blij, ambitieus, down, verward, gelukkig… maar ze hebben ook 1 prachtig iets gemeen : Liefde voor diegene die er niet meer is ❤️”, schrijft Evi op Instagram.

Haar post wordt overladen door de lieve en positieve reacties van volgers en collega’s. Zo posten onder andere Sandrine André, Tinne Oltmans en Hilde De Baerdemaeker een hartje om haar zo een hart onder de riem te steken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Ali Burhan steunt deze genomineerde bij Big Brother

Next Article

Willeke Alberti dit jaar ook te zien tijdens De Amsterdamse Zomer

You might be interested in …

Showbiss.nl