13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Evi Hanssen: “Als iemand een baby krijgt, vraag je dat toch ook niet?”

Foto: Joe

In de lente van 2023 verloor het Belgische tv-gezicht Evi Hanssen, bij ons onder meer bekend van haar passages bij ‘De Wereld Draait Door’, haar moeder Arlette aan een ongeneeslijke ziekte. Sinds ze het slechte nieuws kregen dat er niets meer aan te doen was, ging ze snel achteruit.

Evi besloot dan ook haar professionele activiteiten op een lager pitje te zetten, zodat ze meer tijd met haar moeder kon doorbrengen. “Mijn ouders wonen op fietsafstand en twee keer per dag ging ik langs. Mensen vroegen dan weleens: ‘Wat dééd je daar dan al die tijd?’ Dat vond ik altijd een hele gekke vraag. Als iemand een baby krijgt vraag je toch ook niet: ‘hoe zien je dagen eruit?’, zegt Evi.

“Het was gewoon een kwestie van er zijn”, gaat ze verder in Flair. “Naast haar bed zitten – ze sliep veel – gesprekken met dokters voeren, medicijnen geven, handen vasthouden, eten maken, kortom: het haar gemakkelijk maken. We praatten over allerlei dingen: koetjes en kalfjes, soms ook zware dingen. Het was een vermoeiende tijd, omdat je zit te wachten op de dood, maar ook dierbaar. Elke minuut maakte ik bewust mee”, aldus het tv-gezicht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

André van Duin: “Daar bleek dat een groot probleem”

Next Article

Zo komt Rob Kemps aan zijn tomeloze energie

You might be interested in …

Showbiss.nl