31/05/2024
Antwerpen, BE 13 C

De Nederlandse showbiss

Edsilia Rombley over haar dochters: “Ze zijn heel verstandig”

Foto: William Rutten/SBS6

Zangeres Edsilia Rombley en haar man Tjeerd Oosterhuis hebben met hun dochters Imaani en Aisa-Lynn twee tieners in huis. Al gaat dat voorlopig nog allemaal goed. Van enige apenjaren is vooralsnog dan ook geen sprake.

“Ze zijn heel verstandig, dat vind ik wel heel leuk om te zien”, blinkt Edsilia van trots in Weekend. “Het leuke is – en zo was ik vroeger ook – dat Imaani over alcohol zegt ‘Uh, mama, niet doen. En papa Tjeerd mag zelfs niet te veel koffie drinken want daar zit cafeïne in.”, lacht ze.

Al is de zangeres wel niet blind voor de verlokkingen die bij het tienerleven komen kijken. “Ik heb Imaani gezegd: ‘Je zit op de middelbare school, daar wordt veel gedaan en daar gebeurt straks veel, ik hoop dat je dan de juiste keuzes maakt’”, vervolgt ze. “Ik heb haar de consequenties uitgelegd van als je dit of als je dat, zodat ze daarvan weet Niet iedereen zal reageren op dingen zoals sommigen dat zullen doen. Je legt zoiets wel uit, maar je hoopt toch ook dat ze zelf altijd de juiste keuzes zal maken. Tot nu toe heeft ze dat gedaan”, besluit Edsilia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gordon heeft leuk spaarpotje verstopt

Next Article

Ria Valk heeft gehoorschade

You might be interested in …

Showbiss.nl