Edsilia Rombley: “Dat is het allerbelangrijkste”

Foto: William Rutten/SBS6

Zangeres en presentatrice Edsilia Rombley zal te horen zijn in de nieuwe animatiefilm ‘Vogelvlucht’. Ze verleent hierin haar stem aan een van de personages. En in de opnamestudio kwam ze alvast één goede bekende tegen. Want ook haar oudste dochter Imaani sprak een stem in voor de film.

De tiener zet zo haar eerste stappen in de showbizzwereld. Een wereld die haar moeder en vader, muziekproducer Tjeerd Oosterhuis, maar al te goed bekend is. Vanzelfsprekend is Edsilia dan ook erg trots op haar dochter. Een trots die ze ook niet onder stoelen of banken steekt in een gesprek met Story.

“Tjeerd en ik stimuleren onze dochters volop in het uiten van hun creativiteit”, vertelt ze. “Imaani, de oudste, is vooral bezig met zang, dans en piano. De jongste, Aisa-Lynn, zit dan weer op pianoles en is heel ijverig. Zolang ze dat zelf leuk vinden, blijven we dat stimuleren”, aldus Edsilia. “Want het allerbelangrijkste is vooral dat ze doen waar ze gelukkig van worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.