Echtgenote Gert Verhulst: “ik had twijfels bij de oprechtheid van Gert”

Foto: Play4

Gert Verhulst vormt al 15 jaar lang een powerkoppel met Ellen Callebout. Maar wat is het geheim van hun hechte band?

“Geborgenheid, rust. Elkaar respecteren, elkaar graag zien en vrijheid geven.” Dat zijn volgens Ellen de sleutelbegrippen voor een gezonde relatie. En Gert zelf wil daar nog iets aan toevoegen…

“Die relatie ook niet in vraag stellen. Daar moet geen angst of stress rond hangen”, benadrukt Gert Verhulst in Dag Allemaal. “Ik denk dat dat het belangrijkste is.” Het gevaar schuilt hem in het volgende…

“Als je merkt dat je begint te twijfelen, zit het niet goed. Ik ga ervan uit dat er voor de rest van ons leven geen twijfels zullen zijn”, aldus Gert Verhulst in Dag Allemaal. Al moet Ellen toegeven dat ze in het begin wél met twijfels rondliep…

Ellen geeft toe dat er in het begin wel twijfels waren: “In ’t begin denk je: ‘Wat is dat hier? Meent hij dat even erg als ik of niet?’” geeft Ellen Callebout toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.