Dries Roelvink reageert op geruchten over zijn zoon

Foto: Showbiss.nl

Yvonne Coldewijer, de Nederlandse koningin van de juice, heeft het gerucht verspreid dat dj Dave Roelvink, de oudste zoon van zanger Dries Roelvink, zich bij gelegenheid wel eens zou durven bezondigen aan overspel.

Uiteraard was het magazine Weekend behoorlijk nieuwsgierig naar wat papa Dries van deze geruchten vindt. En dus schotelde een reporter hem gewoon de vraag voor tijdens een interview.

“Geruchten zeggen mij niks”, laat de zanger er geen twijfel over bestaan. “Ik heb Dave in drie jaar enorm zien veranderen. Vooral omdat hij niet meer drinkt, en als hij niet meer drinkt gaat ‘ie niet nachten aan de haal. Daar komt nog bij dat hij echt een leuke vader is, dus ik kan me niet voorstellen dat Dave zijn gezin op het spel zou zetten om een keertje vreemd te gaan”, is Dries resoluut.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.