Dries Roelvink: “Alles was nog precies hetzelfde”

Foto: Showbiss.nl

Voor het eerst in bijna 30 jaar geeft zanger Dries Roelvink nog eens een, inmiddels uitverkocht, concert in het Concertgebouw in Amsterdam. Samen met een cameraploeg van zijn reallifesoap ‘De Roelvinkjes’ en zijn goede vriend en oud-chauffeur Gunter kreeg hij alvast nog eens een soort rondleiding in het gebouw.

Een gebeurtenis waarop hij graag terugblikt in Party.

“Op een gegeven moment kwamen Gunter en ik in de kleedkamer waar wij toen ook hadden gezeten”, herinnert Dries zich. “En alles was nog precies hetzelfde. Ik zei tegen Gunter: ‘Weet je nog? Jij zat toen daar en kijk, die douche is er nog. En dan lopen we zo naar die grote trap toe en dan moet je naar beneden’”, vertelt hij. “Ik heb tijdens die rondleiding dat loopje op die beetje enge trap gedaan met de lichten aan, maar als de zaal straks vol zit en je moet dat in het donker doen, dan moet je goed opletten”, lacht de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.