Dit zijn de showbizzvrienden van zangeres Bonnie St. Claire

Zangeres Bonnie St. Claire treedt al sinds 1966 op en zit dus al meer dan 55 jaar in het vak. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken over de showbizz, is het haar toch gelukt om met enkele collega’s een warme vriendschap uit te bouwen.

Tot haar vrienden in het vak behoren onder meer Gerard Joling, Peter Koelewijn en Anita Heilker van de Dolly Dots.

Het zijn vriendschappen die al jarenlang meegaan en altijd zullen blijven bestaan. Ook al zie je elkaar niet allemaal even vaak. “Maar daar hebben we het allemaal ook te druk voor”, is de conclusie die Bonnie maakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.