Dit is het nieuwe optrekje van zanger Marco Schuitmaker

Foto: Showbiss.nl

Nu het geld binnenstroomt als gevolg van zijn succesvolle carrière, besloot ‘Engelbewaarder zanger Marco Schuitmaker recent te investeren in een prachtig, vrijstaand landhuis in het plaatsje Pelze, niet ver van de stad Groningen.

De Groningse zanger betaalde voor het optrekje zo’n 900.000 euro, en vestigde er een hypotheek ter waarde van 1,1 miljoen euro op. Dat kon Party achterhalen.

Voor die prijs krijgt Marco een landhuis met een woonoppervlakte van 259 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waarvan zes slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Het geheel is in 2015 totaal gemoderniseerd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.