13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Dit is het nieuwe boek van Humberto Tan: ‘Morgen gaat het beter’

Je zou geld betalen om in het nieuwe boek van Humberto Tan te kunnen staan. De reden? Dan ben je de honderd namelijk voorbij en wie wil er nu niet 100 jaar jong worden?

Het indrukwekkende koffietafelboek ‘Morgen gaat het beter‘ van Humberto Tan is een prachtige én ontroerende verzameling foto’s en interviews van meer dan honderd mensen van honderd jaar en ouder.

Voor het prachtige in linnen gebonden boek ‘Morgen gaat het beter‘ ruim drie jaar lang het hele land door om meer dan honderd mensen van honderd jaar en ouder te fotograferen. Tijdens de daaropvolgende gesprekken stelde hij ze vragen over hun gelukkigste moment, hun grootste angst en hun diepste dromen. Het resultaat is een prachtige verzameling foto’s en interviews, die soms indringend, soms ontroerend, soms vrolijk of verdrietig zijn. En meestal zijn ze dat allemaal tegelijk. Het schetst een intrigerend tijdsbeeld van de afgelopen eeuw en levert verrassende inzichten op dankzij tienduizend jaar aan levenservaring.

Morgen gaat het beter‘ is een prachtig in linnen gebonden boek waarin de foto’s en interviews op fantastische wijze gecombineerd zijn. Dit is hét koffietafelboek van het jaar!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gordon presenteert hilarische kookstrijd De Kookklunzen

Next Article

Dit is de nieuwe single van Tom Haver

You might be interested in …

Showbiss.nl