Dit is het beste advies dat Elise Schaap ooit kreeg

Foto: NLBeeld

In de rubriek ’20 vragen aan…’ van Libelle polst het magazine bij Elise Schaap wat het beste advies is dat ze ooit van iemand kreeg.

“Blijf bij jezelf. Zo luidde het beste advies dat ik ooit kreeg”, aldus de actrice. Een wijze raad die ze best goed ter harte neemt. Misschien is het ook wel de reden waarom ze nogal schaamteloos door het leven gaat. Een antwoord verzinnen op de vraag wat haar grootste blunder was, vindt ze dan ook heel wat moeilijker.

“Misschien bega ik wel blunders zonder dat ik er echt erg in heb”, vraagt Elise zich luidop af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.