22/06/2024
Antwerpen, BE 14 C

De Nederlandse showbiss

Dit is de geheime hobby van koningin Maxima

Foto: RVD

Koningin Máxima houdt er een bijzondere hobby op na. Eentje waarover het grote publiek nog nooit officieel werd ingelicht. Maar als het van het weekblad Party afhangt, komt daar nu verandering in.

In een artikel over zogenaamde ‘paleisgeheimen’ waarover de Oranjes liever niet spreken, schrijft het blad dat de koningin ervan houdt om bij mooi weer een tochtje te maken op haar motor. Máxima zou dan ook over een stoere Yamaha Bolt R-spec beschikken om haar passie naar hartenlust te kunnen beoefenen.

De echtgenote van koning Willem-Alexander zou al sinds haar 23ste een motorrijbewijs hebben. Oorspronkelijk zou ze de motor vooral gebruikt hebben om zich in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires vlot in het drukke verkeer te kunnen begeven. De website motormeiden.tv slingerde in het verleden al eens foto’s de wereld in van een motorrijdster met lange blonde haren die bij Paleis Huis ten Bosch schuin door de bocht reed. Hoewel de RVD niet officieel wou bevestigen dat het om de koningin ging, is het feit dat diezelfde motor ook al eens links voor het paleis geparkeerd stond, voor de meeste mensen voldoende om aan te nemen dat het hier echt om Maximá ging.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Marco Schuitmaker geniet van het succes

Next Article

Koningspaar beleeft angstige momenten

You might be interested in …

Showbiss.nl