Dit bijzonder koosnaampje krijgt Natasja Froger van bonuszoon Danny

In een interview met het magazine Weekend heeft Danny Froger, de oudste zoon van zanger René onthult welk koosnaampje hij geeft aan Natasja, de tweede vrouw van zijn vader die al in zijn leven kwam toen hij nog erg klein was.

“Ik noem Natasja ‘Stief’, zo staat ze ook vermeld in mijn gsm”, lacht Danny “Heel wat mensen zien dat altijd als een eng woord maar dat is bij ons niet het geval”, verzekert hij. Natasja heeft er dan ook nooit een probleem van gemaakt.

“Helemaal niet. Zij noemt zichzelf ook ons stieffie. We hoefden dan ook nergens aan te wennen bij elkaar omdat ik nog zo klein was toen ze in m’n leven kwam”, aldus Danny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.