Na een succesvolle 10e editie eerder dit jaar barst Holland Zingt Hazes in maart 2023 weer los in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wegens groot succes is er een extra show toegevoegd op zaterdag 18 maart. Ook dit jaar zal een sterren line-up aan artiesten hun feestelijke eerbetoon brengen aan de muziek van André Hazes. Naast de eerder bekendgemaakte namen, maken OG3NE, Kris Kross Amsterdam en Karsu de line-up van Holland Zingt Hazes 2023 compleet. De kaartverkoop van het extra concert is inmiddels geopend.

De jaarlijks terugkerende concertreeks Holland Zingt Hazes is de plek waar jong en oud kan genieten van de hits van André Hazes, gezongen door de beste artiesten. Nederland houdt nog steeds van André Hazes en zijn muziek blijft onsterfelijk. Komend voorjaar zullen bij de 11e editie naast OG3NE, Kris Kross Amsterdam en Karsu ook André Hazes, Jeroen van der Boom, Waylon, Gerard Joling, Jamai en Samantha Steenwijk het grote podium van de Ziggo Dome beklimmen.

Karsu over haar deelname: “Mijn grote wens na de pandemie was om eindelijk naar Holland Zingt Hazes te gaan. Maar om nu zelf op het podium te staan is voor mij bijna ongelofelijk. Ik ben zo benieuwd wat hij van mijn versie van ‘Sorry’ had gevonden. Zal het met heel mijn hart ook een beetje zingen voor hem!!”

“Ondanks dat wij niet echt zijn opgegroeid met Andre Hazes kennen we natuurlijk wel de meeste liedjes. Het mooie is dat je op latere leeftijd leert begrijpen wat de boodschap achter deze nummers is. In onze Nederlandse theatertour doen wij ook een medley van prachtige Hazes songs en het is mooi om te zien hoe avond aan avond het publiek van jong tot oud de nummers luidkeels meezingt,” aldus OG3NE.

Kris Kross Amsterdam is ook ontzettend blij met deze eer: “Iedereen in Nederland Heeft wel één favoriet Hazes nummer. Voor ons is Hazes ook altijd belangrijk geweest, we zijn ermee opgegroeid. Tijdens elk optreden dat wij geven draaien wij Bloed, Zweet en Tranen, één van de vele nummers dat zit vastgeroest in het collectief geheugen. Om een ode te mogen brengen aan André tijdens Holland Zingt Hazes op het mooiste podium van Nederland in de ZiggoDome, is natuurlijk een grote eer en we zullen er dan ook alles aan doen om een onvergetelijk spektakelstuk neer te zetten, voor de bezoekers, voor de muziek, maar vooral voor André, die zelf ook wel van een feestje hield!”

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingthazes.nl

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.