23/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

De verloving van André Hazes junior die slechts drie dagen duurde

Foto: VTM

Ijskoude douche via de telefoon

Na de breuk met Monique Westenberg en zijn relatie met Sarah van Soelen wordt André Hazes junior hals over kop verliefd op de ravissante Sarah Salah. Deze donkere schone, met diepbruine ogen en lang donker haar heeft het voorkomen van een topmodel.

Een topvrouw dus, zo vindt André, alleen is er één probleem: ze is van Marokkaanse en Egyptische komaf en dus opgevoed met strikte normen en waarden. Losbandigheid is daarbij een no-go, zeker als een relatie nog niet serieus is.

André ziet het echter volledig zitten met haar en vraagt haar moeder om haar hand. Die stemt in en Sarah zegt ‘ja’ maar het aansluitend weekend was al lang voorzien om eropuit te trekken naar Disneyland Parijs met Monique en hun zoontje.

Gans het weekend hoort Sarah niets meer van hem om haar dan de maandag te trakteren op een ijskoude douche: nog geen drie dagen nadat hij haar ten huwelijk vroeg, verbreekt hij telefonisch de verloving.

Zowel Sarah als haar familie raken buiten zinnen van woede en het duurt een tijd en vraagt heel wat energie om de gemoederen te bedaren, zo vernam Het Laatste Nieuws in preview.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Peter Gillis: “Nicol heeft mij niet bedrogen”

Next Article

Het geheim om fit te blijven volgens Peter Koelewijn

You might be interested in …

Showbiss.nl