22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

De Meilandjes verbanden hun vroegere huisvriendin van het Gouden Televizier-Ring Gala

Copyright: Play4

De Meilandjes hebben er volgens hun vroegere huisvriendin Caroline van Eeden alles aan gedaan om haar weg te houden van het Gouden Televizier-Ring Gala in 2019. Om ervoor te zorgen dat ze niet voor ‘stoorzender’ zou komen spelen, besloot de producent van ‘Chateau Meiland’ haar op zijn kosten op reis te sturen.

“Ik kreeg telefoon van de producent om me te zeggen dat ik op hun kosten samen met nog iemand voor twee weken op reis mocht naar elke bestemming die ik maar wou”, vertelt Caroline in Weekend. “Zogezegd omdat ik ‘dat verdiend had’. Samen met een vriendin ging ik een week naar een all-inclusive hotel in Turkije.” Vervolgens wilde ze terugkeren naar Nederland om daar alsnog het Gala bij te wonen.

Maar daar stak een appje van Martien Meiland een stokje voor. “‘Jij hoeft niet naar het gala te komen’, schreef hij. ‘En als je komt negeer ik je. En ik hoef je ook nooit meer te zien’”, vertelt Caroline. “Toen ben ik in mijn eentje nog een weekje langer in Turkije gebleven. Ik heb op mijn slaapkamer naar het gala gekeken. En ik voelde me vreselijk”, herinnert Caroline zich

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Henny Huisman: “Zoiets vergeet je nooit meer”

Next Article

Corry Konings bleef niet bij de pakken zitten

You might be interested in …

Showbiss.nl