25/02/2024
Antwerpen, BE 9 C

De Nederlandse showbiss

Dave Roelvink neemt afscheid van oude leven

Foto: Discovery+

2,5 jaar. Zolang was Dave Roelvink, de oudste zoon van zanger Dries Roelvink, clean toen hij alsnog een terugval kende in zijn drugsverslaving. Dave is echter vastbesloten dat hij nooit meer terug wil naar zijn vroegere leven van afhankelijkheid, en dus kiest hij voor een leven in herstel. Ook al betekent dat wellicht dat hij afscheid zal moeten nemen van zijn oude leven. Dat schrijft Story.

Zo verwachten mensen uit Daves naaste omgeving dat hij en zijn gezin binnen afzienbare tijd Amsterdam – een stad waar de verleiding zowat om elke hoek loert – zullen verlaten. Het zou niemand verbazen dat hij terugkeert naar Landsmeer, het dorp waar zijn moeder woont.

Ook vader Dries Roelvink liet al weten dat hij rekening houdt met een verhuizing en dat Dave mogelijk zijn carrière als dj vaarwel zegt. Dave zelf zei hierover: “Na het herstellen van mijn eigen basis zal ik me nog meer inzetten om zoveel mogelijk mensen te helpen met dit probleem.” Hij is dan ook al enige tijd betrokken bij de afkickkliniek in Abcoude van cabaretier Najib Amhali, die zelf ook jarenlang kampte met een alcohol- en drugsverslaving.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Henny Huisman lyrisch over reisgenote uit ‘Beter Laat Dan Nooit’

Next Article

René Froger staat zijn vrouw Natasja bij in drukke tijden

You might be interested in …

Showbiss.nl