Dan mist Montana Meiland haar ex

Foto: William Rutten/SBS6

Eind vorig jaar gingen Montana Meiland en haar partner Dirk Hoogstraten na ruim acht jaar uit elkaar. Hoewel Montana sindsdien opnieuw van het vrijgezellenleven geniet, gebeurt het nog weleens dat ze Dirk mist, zo geeft ze eerlijk toe aan Weekend.

Dirk hielp Montana namelijk ook geregeld in haar winkel ‘Montana’s Gifts & Interior’. Nu ze er opnieuw alleen voor staat is ze immers ook haar klankbord kwijt.

“Ik mis Dirk vooral wanneer ik nieuwe ideetjes heb of als ik iets met iemand wil overleggen”, aldus Montana. “Want ik kan het wel een leuk idee vinden, maar misschien vindt een ander het wel een heel slecht of raar idee. Of misschien heeft diegene nog een toevoeging. Dat deed ik voorheen met Dirk. Nu kan ik eventueel mijn ouders bellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.