29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Daarom zou prinses Ariane het moeilijk kunnen krijgen in Italië

Foto: RVD

Aan het United World College Adriatic in Italië, meer bepaald in het stadje Duino niet zo heel ver van Venetië, maakt prinses Ariane momenteel haar vwo af.

Voor de jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wordt haar Italiaanse studententijd ongetwijfeld het avontuur van haar leven. Al bestaat er volgens Party ook zeker een kans dat de jonge royal het wat lastig zal krijgen in ‘la dolce Italia’. Ariane zou immers de gevoeligste van de drie koningsdochters zijn. Dat lieten zowel haar moeder als haar oudste zus Amalia eerder al doorschemeren in interviews. 

En dat gevoelige kantje van haar karakter zou nog weleens voor moeilijkheden kunnen zorgen aan het UWC in Italië. Gevoelige mensen kunnen immers niet zo goed tegen drukte en chaos. Twee zaken die er in Italië in overvloed zijn, met dank aan het temperament van de Italianen. Gevoelige mensen als Ariane kunnen ook niet zo goed tegen disharmonie en conflicten. Dus mocht de prinses in discussie geraken met een vurige Italiaanse, dan heeft ze in Duino niet echt een plek om zich alleen terug te trekken of een vertrouwde schouder om op uit te huilen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Nieuw drama voor Vlaamse zangeres Mieke

Next Article

Gravin Eloise van Oranje: Niet langer de (klein)dochter ván

You might be interested in …

Showbiss.nl