28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Daarom was Gerard Joling lang niet te zien in ‘Vandaag Inside’

Foto: Peter De Smedt

Is het jullie ook al opgevallen dat zanger en presentator Gerard Joling al een lange tijd niet meer te zien is geweest in ‘Vandaag Inside’. Daar heeft Joling een erg goede reden voor.

Gerard heeft sinds kort een nieuwe single uit en werd daarom uitgenodigd aan de tafel van ‘Vandaag Inside’. En dat was al een tijdje geleden. Gerard wilde lange tijd niet meer langskomen omdat er elke keer te veel gedoe was.

Ook bij ‘Vandaag Inside’ vroegen ze zich af waar Gerard al die tijd was gebleven en daar antwoordde Joling heel eerlijk op.

“Ik moet je zeggen: ik hoor heel vaak van mensen: ‘Geer, wanneer zit je weer in VI?’ Ja, weet je wat dat dan is? Het probleem was een beetje mijn management, die zei: ‘Iedere keer dat je in dat programma hebt gezeten, hebben we ongeveer een week werk om alles weer een beetje recht te trekken”, vertelt Gerard.

Maar nu vond Gerard het wel weer eens tijd om te gast te zijn in het programma. “Het was nu een paar dagen niet zo druk, dus dacht ik van: dan kan ik toch maar weer eens gaan, en dan kunnen ze morgen en overmorgen de boel weer een beetje rechttrekken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Tegenvaller voor Danny de Munk

Next Article

Stopt Amalia met studeren in Nederland?

You might be interested in …

Showbiss.nl