25/02/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Daarom paaien de Meilandjes hun vroegere huishoudster Nadège

Copyright: Play4

Nadat ze door de familie Meiland als huishoudster werd ontslagen op hun Franse chateau, spuwde hun vroegere huishoudster Nadège haar gal over de familie op sociale media. Zo schreef ze dat ze enorm teleurgesteld was in de realitysterren die volgens haar geen gevoel hadden en achter de schermen een stuk minder gezellig zouden zijn dan op televisie.

Maar inmiddels zijn die plooien weer gladgestreken en werd Nadège door de Meilandjes weer opgenomen in de ‘familie’. Al is er volgens Caroline van Eeden, de vroegere huisvriendin waarmee Martien en co tegenwoordig op voed van oorlog leven, een goede reden waarom de familie Meiland Nadège nu paait. En die heeft allesbehalve met groothartigheid te maken.

“Ze paaien Nadège omdat ze willen vermijden dat zij ook haar mond opendoet”, deelt Caroline haar mening met Party. “Dat willen ze kost wat kost voorkomen. Ik doorzie het allemaal. De familie Meiland is in mijn ogen uitgekookt en doortrapt. Enkel en alleen om het merk ‘Meiland’ in stand te houden”, is Caroline overtuigd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Noa Vahle is trots op zichzelf

Next Article

Het verborgen karaktertrekje van koningin Máxima

You might be interested in …

Showbiss.nl